Υπηρεσιες

Στο συνεργείο αυτοκινήτων Adam Service πρωταρχικός μας στόχος είναι η ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, καθώς και η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Το εξειδικευμένο και πολύπειρο στο χώρο του αυτοκινήτου, και συγκεκριμένα σε Group VOLKSWAGEN-AUDI και PEUGEOT-CITROEN, προσωπικό της Adam Service, διασφαλίζει σε κάθε επισκευή την οδηγική σας ασφάλεια. Με τα υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε την αποτελεσματική επισκευή και τη μέγιστη απόδοση του αυτοκινήτου σας.

Όλες τις υπηρεσίες μας τις προσφέρουμε στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Διασφαλίζουμε την υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας εγγύηση υπηρεσιών 1 χρόνου, καθώς και εγγύηση ανταλλακτικών 1-2 χρόνων.

Επικοινωνήστε άμεσα με το συνεργείο μας στο Χαλάνδρι για κάθε είδους επισκευή στο αυτοκίνητό σας.

Δείτε αναλυτικά οι υπηρεσίες μας:

ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Service - Γενικός Έλεγχος Οχήματος


Γενικός έλεγχος οχήματος σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, σε όλα τα σημεία του αυτοκινήτου και ηλεκτρονικός έλεγχος ζωτικών λειτουργιών, καθώς και προγραμματισμένο service στα βασικά στοιχεία του αυτοκινήτου.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Ηλεκτρολογικές Εργασίες


Επισκεφθείτε την Adam Service για κάθε είδους ηλεκτρολογική επισκευή. Αντιμετωπίστε κάθε είδους ηλεκτρολογικό πρόβλημα άμεσα, αποτελεσματικά και οικονομικά.

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Διαγνωστικός Έλεγχος Κινητήρα με Χρήση Υπολογιστή


Διαγνωστικός έλεγχος κινητήρα, με χρήση υπολογιστή, για άμεση αντιμετώπιση οποιασδήποτε βλάβης παρουσιαστεί στο όχημά σας και εξασφάλιση της υψηλής απόδοσης των ηλεκτρονικών και μηχανικών συστημάτων του αυτοκινήτου και της μέγιστης οδηγικής ασφάλειας.

ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων


Επισκεφθείτε την Adam Service ή τηλεφωνήστε στο 2106823173, για να κλείσετε άμεσα ραντεβού για έκδοση κάρτας καυσαερίων. Οικονομικές τιμές και έκδοση της κάρτας εντός 15 λεπτών.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΤΕΟ

Προετοιμασία Οχήματος για Έλεγχο ΚΤΕΟ


Προετοιμάστε το αυτοκίνητό σας για έλεγχο ΚΤΕΟ. Επισκεφθείτε μας και κάντε πλήρη διαγνωστικό και μηχανικο έλεγχο του κινητήρα και επιδιορθώστε άμεσα και αποτελεσματικά οποιαδήποτε βλάβη πριν τον έλεγχο ΚΤΕΟ.

ΑΛΛΑΓΗ ΕΛΛΑΣΤΙΚΩΝ

Αλλαγή Ελαστικών


Τώρα η Αδάμ Service σας προσφέρει υψηλής ποιότητας και οποιουδήποτε τύπου ελαστικά. Επικοινωνήστε μαζί μας για να αντικαταστήσετε άμεσα τα παλιά σας ελαστικά με οποιασδήποτε μάρκας ελαστικά, κατόπιν παραγγελίας.

SERVICE AIR CONDITION

Service Air Condition


Γρήγορο και αποτελεσματικό service air condition αυτοκινήτου, που περιλαμβάνει τον καθαρισμό του κυκλώματος και των φίλτρων, τη συμπλήρωση λαδιού, φρέον και αντιβακτηριακού, με αποτέλεσμα την υψηλότερη απόδοση του κλιματιστικού και την απομάκρυνση των μυκήτων και των βακτηρίων.

Επικοινωνηστε Μαζι Μας

Σπάρτης 4, Χαλάνδρι, Αθήνα
(Έναντι Νοσοκομείου Υγεία)
ΤΚ: 152 33
Τηλ: 2106823173
Fax: 2106823173
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ωράριο:
Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00 - 17:00

Που θα μας Βρειτε